Pizzachef

10+
1 - 4
30 - 60 min
2023 Utrecht
2022 Utrecht

Hét bordspel waarbij je strijd om de felbegeerde titel

Op het eeuwenoude Italiaanse dorpsplein is het gezellig druk. De dorpelingen bestellen volop pizza’s bij La Casa dello Chef. Het is een speciale avond: de pizzachef gaat met pensioen. Jullie strijden als bezorgers om het stokje over te nemen.

Pizzachef is het nieuwe, strategische bordspel waarin je door het bezorgen van pizza’s promotie kunt maken van bezorger tot pizzachef. Zoek je een bordspel dat geschikt is voor de hele familie, maar genoeg uitdaging biedt voor ervaren spelers? Lees dan snel verder of bestel Pizzachef in onze webshop.

Heb jij het in je? Bezorg snel, veel en goed, maar houd ook de andere bezorgers in de gaten. Als zij hun chefvaardigheden inzetten, wordt het een echte ratrace!

Pizzachef is een eco-vriendelijk bordspel

Toen we Pizzachef ontwierpen waren we er vrij snel over uit dat het een eco-vriendelijk bordspel moest worden. We hebben voor de productie van het spel keuzes gemaakt waarvan de impact op het milieu minimaal is. Zo vind je bijvoorbeeld geen plastic in het spel en is al het papier en karton FSC-gecertificeerd.

Mooie Beursaanbieding!

Bij de stand van Benki Games leggen de makers van Pizzachef het spel graag aan je uit. Speel je een potje mee?
Speciaal voor Het Spellenspektakel geldt een mooie beursaanbieding.
En bij aankoop van een spel loot je mee voor een gratis Pizzachef pizzaplank!

Vind een winkel