Pocket Escape Room – Crew vs Crew

Welke piratencrew wint de schat van Zwartbaard?

12+
2 - 6
60 min.
Geen
Denkspel
Kaartspel

Strijd om de schat van piratenkapitein Zwartbaard! Ontdek aan de hand van de puzzels het verhaal achter het pirateneiland. Maar er zijn meer kapers op de kust. Alleen de slimste crew wint de schat. In dit escape room-spel strijden twee teams tegen elkaar om de meeste puzzels op te lossen. Elk duel met je tegenstander levert extra dubloenen op. Weet jij met jouw crew de buit te winnen?

In dit nieuwe deel van de Pocket Escape Room-serie ga je op zoek naar de schat van piratenkapitein Zwartbaard. Maar pas op, dit keer is er concurrentie!

Je speelt één tegen één of in teams tegen elkaar om zo snel mogelijk alle raadsels op te lossen. Dit leidt soms tot duels, waarbij je in een puzzelspel extra punten kunt scoren. Dit geeft een originele insteek op het escape room-spel, namelijk een competitieve escape challenge.

Net als de andere titels in de Pocket Escape Room-serie bestaat Crew vs Crew uit kaarten, waarmee spelenderwijs het spel wordt uitgelegd. Het spel is makkelijk mee te nemen en kan overal worden gespeeld.

Vind een winkel