Pong Party

8+
2 - 4
20 min.
2023 Utrecht
2023 Gent
Friend groups
Party game
Board game

Test je vaardigheden en laat zien dat jij de Pong Party-professional bent!

Pong Party is een uniek en spannend spel waarbij je punten verdient door pingpong ballen weg te schieten met speciale bekers.

Pong Party speel je met speciale bekers waarmee je ballen weg kunt schieten. Je zult de vaardigheid moeten ontwikkelen om deze bekers op de juiste manier te richten en te schieten, om de opdrachten het beste uit te voeren en zoveel mogelijk punten te verzamelen.

Schiet jij met gemak de bal weg met één hand om hem vervolgens te vangen met de beker in je andere hand? Dit vergt behoorlijk wat behendigheid en coördinatie, maar als je deze opdracht met succes voltooit, verdien je extra punten en bewijs je aan je tegenstanders dat je een echte Pong Party-professional bent! Naast de bekers en ballen, bevat het spel ook onderzetters die kunnen worden gebruikt als batjes. Dit voegt nog een extra element van plezier toe aan het spel en geeft je nog meer mogelijkheden om punten te veroveren!

Pong Party is een geweldige manier om een avond door te brengen met vrienden en familie. Het is leuk, uitdagend en vol verrassingen. Dus pak je bekers, ballen en onderzetters en bereid je voor op een geweldige tijd!

Als alle 10 kaarten zijn voltooid en de scores zijn opgeteld, is de speler die de meeste punten heeft gescoord de winnaar!

Vind een winkel