Spatûla

12+
2 - 4
60 min.
2023 Utrecht
Vriendengroep
Strategisch spel
Bordspel

Laat je onderdompelen in een meeslepend verhaal vanaf het moment dat je een idyllisch dorp binnenstapt.

Ervaar een avontuur dat je meeneemt naar een wereld van culinaire grootsheid, verkenning en voedselgevechten. Vind je weg in een modulair bordspel gemaakt met betekenis, een doel, unieke mechanismen, opwinding en smaak!

Verken het dorp, ontmoet zijn bewoners, verzamel diverse voorwerpen en ingrediënten en probeer ze te behouden.  Blijf in beweging, gebruik sluwe strategieën, neem deel aan gevechten en verwar je tegenstanders. Waag je op onontdekte paden en navigeer met onberispelijke timing.

Ga op een reis om de volgende erfgenaam en trotse eigenaar te worden van het gerenommeerde restaurant ‘Spatûla’! Maar niet voordat je al je vaardigheid bewijst, obstakels en uitdagingen overwint en met een vleugje magie uiteindelijk het geheime recept weet te onthullen.

Spatûla is een onafhankelijke productie van een bordspel wat de afgelopen jaren na vele uren fijn slijpen tot volledige wasdom is gekomen. Door middel van een kickstarter project wordt het spel aangeboden, een unieke kans voor spelers die een bijzonder spel willen bemachtigen waarvan een beperkte oplage wordt gemaakt. Ook een unieke kans om steun te geven aan dit fantastische project door een gepassioneerd en onafhankelijk samenwerkingsverband op gebied van bordspelontwikkeling.

Vind een winkel