Sunbed Rush

9+
2 - 6
15 - 30 min
2022 Utrecht
Friend groups Whole family
Strategy game
Card game

Doet het regenachtige en winderige weer je verlangen naar de zomervakantie?

Zon, zee, strand, en…wie kent het niet: het welbekende handdoekje leggen in de vroege ochtend. In Sunbed Rush ontkom je er niet aan. Sterker nog, het is de enige manier om te winnen. Houd je handdoek in de aanslag en reserveer de beste plekken om het spel te winnen!

Sunbed Rush is een strategisch kaartspel. Leg je handdoek neer om jouw ligbed te reserveren. “Beveilig” je ligbedje met een voorwerp, zodat het lijkt alsof je echt zo terug bent. Of laat een gast plaatsnemen op jouw ligbed; een gast die jou kan helpen met zijn of haar eigenaardige karaktertrekken.Maar pas op: gedurende het spel zal het resort activiteiten organiseren en de gasten weglokken, waardoor ligbedden plotseling weer onbeheerd achterblijven. En tot slot zijn er de strenge badmeesters. Deze medewerkers van het resort kunnen namelijk onbeheerde handdoeken opruimen!

Sunbed Rush is een kort en interactief spel dat overal gespeeld kan worden… op vakantie is dit spel uiteraard extra leuk! Hiermee bedoelen we natuurlijk het kaartspel!

Vind een winkel