Toegangskaarten zijn makkelijk online te bestellen via de Spellenspektakel webshop, zolang de voorraad strekt. Er zijn geen tickets verkrijgbaar bij de kassa. Een dagkaart is één dag geldig op de dag die op het ticket staat aangegeven. Gekochte tickets kunnen niet worden geretourneerd.

Tickets Voorverkoop

Dagkaart Volwassene € 17,50
Dagkaart Kind (4 t/m 12 jaar) € 5,-
Dagkaart Gezin (2 volwassenen en 3 kinderen t/m 12 jaar) € 36,-
Passepartout Volwassene € 28,-
Passepartout Kind (4 t/m 12 jaar) € 8,-

Tickets Beursdagen: 5 & 6 november

Dagkaart Volwassene € 19,50
Dagkaart Kind (4 t/m 12 jaar) € 7,50
Dagkaart Gezin (2 volwassenen en 3 kinderen t/m 12 jaar) € 42,-
Passepartout Volwassene € 30,-
Passepartout Kind (4 t/m 12 jaar) € 12,-

Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.

Spoordeelwinkel

In samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen bieden we opnieuw een dagkaart inclusief NS dagretour aan! Deze tickets zijn te verkrijgen via ns.nl/spoordeelwinkel.

Servicekosten

Alle bovengenoemde bedragen zijn inclusief betaal- en service fee. Er worden tijdens het bestellen geen aanvullende kosten meer in rekening gebracht.

Non-Refundable

Tickets zijn non-refundable, het is niet mogelijk om een terugbetaling te ontvangen als je onverhoopt niet kunt vanwege ziekte, werk of andere reden. Tijdens het bestellen is het mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten die bij een aantal (zeer specifieke) situaties de kosten van een ticket dekt.

Coronatoegangsbewijs 

Aangezien het Spellenspektakel al snel plaatsvindt, verwachten we geen maatregelen omtrend het coronavirus vanuit de overheid. Er is dus géén corona toegangsbewijs of mondkapje nodig om het Spellenspektakel te bezoeken.