Toegangskaarten zijn makkelijk online bestellen via de Spellenspektakel webshop. Daarnaast is het ook mogelijk om je ticket aan de kassa te kopen, tenzij de Covid-19 maatregelen dat verhinderen. Een dagkaart is één dag geldig op de dag die op het ticket staat aangegeven.

Tickets voorverkoop

Dagkaart Volwassene € 14,-
Dagkaart Kind (4 t/m 12 jaar) € 4,-
Dagkaart Gezin (2 volwassenen en 3 kinderen t/m 12 jaar) € 28,-
Passepartout Volwassene € 24,-
Passepartout Kind (4 t/m 12 jaar) € 7,-

Dagkaart Volwassene (v.a. 12 jaar) incl NS dagretour € 27,-
Dagkaart Kind (4 t/m 11 jaar) incl NS dagretour € 5,-

Tickets aan de kassa*

Dagkaart Volwassene € 16-
Dagkaart Kind (4 t/m 12 jaar) € 5,-
Dagkaart Gezin (2 volwassenen en 3 kinderen) € 32,-
Passepartout Volwassene € 27,-
Passepartout Kind (4 t/m 12 jaar) € 9,-

Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang.

* In verband met mogelijke Covid-19 maatregelen kan het zijn dat het Spellenspektakel alleen werkt met online toegangstickets.

Spoordeelwinkel

In samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen bieden we opnieuw een dagkaart inclusief NS dagretour aan! Deze tickets zijn te verkrijgen via ns.nl/spoordeelwinkel.

Servicekosten

De online voorverkoop is geopend t/m vrijdag 5 november. Door Paylogic worden er servicekosten berekend, afhankelijk van de gekozen betaalmethode.

Coronatoegangsbewijs 

Vanaf 25 september is het gebruik van een coronatoegangsbewijs verplicht bij alle evenementen in Nederland, dus ook bij het Spellenspektakel. Je kan dit toegangsbewijs aanmaken als je volledig bent gevaccineerd, recent bent hersteld van Covid-19 of als je een negatieve testuitslag hebt van maximaal 24 uur.

Het is mogelijk om het coronatoegangsbewijs mee te nemen als app, of uitgeprint op papier. Kijk voor alle details op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs