Toegangskaarten zijn vanaf augustus makkelijk online te bestellen via de Spellenspektakel webshop, zolang de voorraad strekt. Er zijn geen tickets verkrijgbaar bij de entree. Een dagkaart is één dag geldig op de dag die op het ticket staat aangegeven. Gekochte tickets kunnen niet worden geretourneerd.

Spoordeelwinkel

In samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen bieden we opnieuw een dagkaart inclusief NS dagretour aan! Deze tickets zijn te verkrijgen via ns.nl/spoordeelwinkel.

Non-Refundable

Tickets zijn non-refundable, het is niet mogelijk om een terugbetaling te ontvangen als je onverhoopt niet kunt vanwege ziekte, werk of andere reden. Tijdens het bestellen is het mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten die bij een aantal (zeer specifieke) situaties de kosten van een ticket dekt.

Toegankelijkheid

Het Spellenspektakel is goed toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking of psychische kwetsbaarheid. Zie de Jaarbeurs website voor meer informatie over de faciliteiten van Jaarbeurs, zoals aangepaste parkeerplaatsen en toiletten.

Begeleiders: alle bezoekers en eventuele begeleiders hebben een eigen ticket nodig, alleen voor RTGS-geregistreerde tolken stellen we deze gratis beschikbaar.

Rolstoel: alle voorzieningen, zoals garderobe en toiletten, zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De stands en paden zijn breed opgezet om ervoor te zorgen dat je ook met de rolstoel overal bij kunt. Het kan bij grote drukte echter gebeuren dat er opstoppingen ontstaan.

Auditieve beperking: mensen die gebruik maken van een tolk, kunnen contact opnemen met info@spellenspektakel.nl. Graag ontvangen we de naam, emailadres, RTGS-nummer en dag van het bezoek, dan sturen we de tolk een gratis ticket toe.

Overprikkeling: er is geen afgesloten stilteruimte beschikbaar, maar het is ten allen tijde mogelijk om de beurs kort te verlaten en daarna weer verder te gaan met spelen. Bij de in- en uitgang kan je een stempel halen waarmee je later weer kunt terugkeren.

Servicekosten

Alle bovengenoemde bedragen zijn inclusief betaal- en service fee. Er worden tijdens het bestellen geen aanvullende kosten in rekening gebracht.