Toegangskaarten zijn makkelijk online te bestellen via de Spellenspektakel webshop, zolang de voorraad strekt. Er zijn dit jaar geen tickets verkrijgbaar bij de kassa. Een dagkaart is één dag geldig op de dag die op het ticket staat aangegeven. Gekochte tickets kunnen niet worden geretourneerd.

Tickets beursdagen 6 & 7 november*

Dagkaart Volwassene € 16-
Dagkaart Kind (4 t/m 12 jaar) € 5,-
Dagkaart Gezin (2 volwassenen en 3 kinderen) € 32,-
Passepartout Volwassene € 27,-
Passepartout Kind (4 t/m 12 jaar) € 9,-

Kinderen tot 4 jaar hebben gratis toegang.

* Het Spellenspektakel werkt dit jaar alleen met online tickets.

Tickets voorverkoop

Dagkaart Volwassene € 14,-
Dagkaart Kind (4 t/m 12 jaar) € 4,-
Dagkaart Gezin (2 volwassenen en 3 kinderen t/m 12 jaar) € 28,-
Passepartout Volwassene € 24,-
Passepartout Kind (4 t/m 12 jaar) € 7,-

Dagkaart Volwassene (v.a. 12 jaar) incl NS dagretour € 27,-
Dagkaart Kind (4 t/m 11 jaar) incl NS dagretour € 5,-

Spoordeelwinkel

In samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen bieden we opnieuw een dagkaart inclusief NS dagretour aan! Deze tickets zijn te verkrijgen via ns.nl/spoordeelwinkel.

Servicekosten

De online voorverkoop is geopend t/m zondag 7 november, zolang er nog kaarten beschikbaar zijn. Door Paylogic worden er servicekosten berekend bij de aankoop.

Non Refundable

Tickets zijn non-refundable, het is niet mogelijk om een terugbetaling te ontvangen als je onverhoopt niet kunt vanwege ziekte, werk of andere reden. Tijdens het bestellen kan je een annuleringsverzekering afsluiten die bij een aantal specifieke situaties de kosten van een ticket dekt.

Coronatoegangsbewijs 

Vanaf 25 september is het gebruik van een coronatoegangsbewijs voor iedereen van 13 jaar of ouder verplicht bij alle evenementen in Nederland, dus ook bij het Spellenspektakel. Je kan dit toegangsbewijs aanmaken als je volledig bent gevaccineerd, recent bent hersteld van Covid-19 of als je een negatieve testuitslag hebt van maximaal 24 uur oud.

Testen

Via testenvoortoegang.nl kan je een afspraak maken voor een test bij jou in de buurt. Ben je al gevaccineerd tegen Covid-19 of ben je recent hersteld? Dan is testen niet nodig om het coronatoegangsbewijs aan te kunnen maken.

Via de app of op papier

Het is mogelijk om het coronatoegangsbewijs mee te nemen als app, of uitgeprint op papier. Kijk voor alle details op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs.