Happy Hens toernooi

‘Happy Hens’ is een tactisch legspel gecombineerd met handmanagement voor 2-4 spelers vanaf 8 jaar. Op zondag 6 november vindt een toernooi plaats van dit leuke spel dat geschikt is voor zowel startende als gevorderde spelers!

Wat? ‘Happy Hens’ toernooi
Wanneer? Zondag 6 november 10:30-12:45 (kom op tijd want we starten stipt op tijd en beginnen meteen met de uitleg van het spel!)
Waar? Verenigingenplein
Wie? Iedereen vanaf 8 jaar
Hoeveel? We hebben ruimte voor 16 spelers (er wordt steeds 1 tegen 1 gespeeld waarbij de winnaars steeds doorgaan; dus van 16 naar 8 naar 4 naar 2 spelers… en dan 1 winnaar!). Een 2-speler potje duurt zo’n 20 minuten.
Waarom? Uiteraard om de eer… maar ook 4 spellen van Puzzles & Games (1x ‘Pubquiz’ en 3 edities ‘Omschrijven & Raden’) en ook nog een coupon t.w.v. € 50,- te besteden bij Gam’inBIZ!
Hoe? Om je op te geven kom je langs bij Puzzles & Games op het Auteursplein op zaterdag 5 november of kan je vanaf nu al een mail sturen aan daan@puzzlesandgames.nl of bellen met Daan Kreek via 06-33612651. Of kom zondag tussen 10:00-10:30 naar het Verenigingenplein en kijk of er nog een plekje over is!

Wij (Daan Kreek, Niels Pieterse, Michiel de Wit) hebben er zin in… tot zondag!

Bekijk hier de korte uitlegvideo

Bekijk de site