Event schedule

Welcome to the Crucible!

Ben jij een van de eerste Archons die meespeelt in het eerste officiële KeyForge toernooi van Nederland?  Wil jij worstelen om boven te komen en iedereen uitschakelen die op je pad komt?

Archon, jij hebt geluk!

Speel op zondag 11 november mee tijdens het KeyForge Early Preview Event en beleef de competitie van het spel nog vóór haar officiële release! Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus koop snel je ticket. (update: UITVERKOCHT)

LET OP! Voor dit toernooi heb je een speciaal toernooiticket nodig, alleen te verkrijgen via bovenstaande link! Dit ticket is inclusief toegang tot het Spellenspektakel.

Prijzen, prijzen en nog eens prijzen!

Doe mee en je krijgt je eigen KeyForge Archon Deck. Speciaal, helemaal voor jou. Speel met het deck, ruil het deck met je tegenstander en dat allemaal nog voor de release van het spel. Maar wacht.. Er is meer!

Je wilt natuurlijk ook de tokens en keys en andere onderdelen van het spel om te kunnen spelen. Dus wat kun je nog meer verwachten in je kluizenrooftocht?

Zeg het maar Fuzzy Gruen, wat kunnen ze winnen!

Zo is dat! Vierentwintig acrylic Æmber tokens, drie koud gesmede metalen Keys, vijftien acrylic damage tokens, een chain tracker en tien conditie kaarten. Dit zijn stuk voor stuk collector items.

Ontdek de Crucible

Speel met je eigen unieke deck zonder deckbuilding, zet de sterkste kaarten in zonder grondstoffen en speel een sterk tactisch spel dat ieder moment in momentum kan raken. KeyForge is een spel dat je moet spelen om te het volledige controle te krijgen over de Crucible.