De grote clans van Rokugan zijn verenigd in hun loyaliteit aan de keizer, maar de onderlinge strijd tussen clans kan fel zijn. Elke uitdaging op het slagveld en in het hof heeft invloed op de manier de clans worden gezien door de rest van Rokugan. Sommigen hechten meer waarde aan de overwinning dan het verlies op een eervolle manier. Het hoge aanzien of de totale minachting van hoe er naar een clan wordt gekeken is van invloed op de manier van handelen in het hof, het werven van Samoerai en de steun van de keizer aan hun doelen.

Op zaterdag 10 november brengen we de strijd van Rokugan naar Spellenspektakel Eindhoven tijdens een Elemental Challenge. Het toernooi waarbij de clans uit worden gedaagd in voorbereiding op de grotere Elemental Championships van 2019. Het toernooi is ontworpen om spelers zowel de zinderende strijd van Rokugan als de gezelligheid van Spellenspektakel te laten ervaren.

De spelers spelen om exclusieve prijzen, daarnaast zullen de spelers die aan het einde van het toernooi onverslagen uit de strijd komen een bye ontvangen naar de eerstvolgende Elemental Championship in 2019.

Toernooitickets

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar via de speciale toernooi webshop. Het ticket is inclusief toegang tot Spellenspektakel op zaterdag 10 november 2018 én een plaats in het toernooi.

Registratie van 10.00 tot 10.45
Start ronde 1: 11.00
Einde toernooi: Uiterlijk 18.00