NK Escape Room The Game

Tijdens het Spellenspektakel op 6 en 7 november 2021 houden de makers van Escape Room The Game een Nederlands Kampioenschap voor grootliefhebbers!

Inschrijven als groep

Ben jij samen met twee of drie andere vrienden aanwezig op Spellenspektakel? Goed nieuws! Dan kunnen jullie als groep jezelf inschrijven voor het Escape Room The Game NK.

Wat houdt het NK precies in? Tijdens deze spannende wedstrijd gaan wij zien welke groepen het fanatiekst zijn in het oplossen van onze Escape Room The Game spellen. Twee keer per dag vindt er een ronde plaats, per ronde gaan er twee finalisten groepen door, dit zijn de groepen die het snelst zijn in het oplossen van de Escape Room The Game spellen. Zijn jullie door naar de finale? Dan worden jullie pas echt uitgedaagd door de spellenmakers.

Wat er daar gebeurt gaan wij natuurlijk nog niet verklappen maar één ding is zeker, hier wil jij bij zijn!

NK Escape

Dat doe je als volgt: https://identitygames.nl/aanmeldingsformulier-spellenspektakel-nk/. Zorg dat 1 persoon de aanmelding stuurt, dus NIET allemaal individueel.

Vermeld de naam van de groep. Bijvoorbeeld: De Escapers.
Naam per deelnemer + e-mailadres
Datum: 6 of 7 november
Een telefoonnummer van de contactpersoon

Zaterdag 6 november

10:45 inloop groep 1
11:00 start voor groep 1
13:45 inloop groep 2
14:00 start voor groep 2
15:30 Finale met winnaars beide groepen

Zondag 7 november

10:45 inloop groep 1
11:00 start voor groep 1
13:45 inloop groep 2
14:00 start voor groep 2
15:30 Finale met winnaars beide groepen

Let op! Heb je de groep ingeschreven voor het NK, dan is deze alleen geldig als je een bevestiging hebt ontvangen. Hierin staat of je bent ingeloot voor ronde 1 of 2 op de dag waar je de groep voor hebt ingeschreven. Niet ingeloot voor een ronde? Dan kom je op de reservelijst te staan. Groepen die op de reservelijst staan hebben nog een kans om mee te doen als zij zich melden tijdens de inlooptijden bij de Escape Room The Game stand, als er een ingeschreven groep niet op komt dagen, dan worden deze plekken vervuld door reservelijsthouders.

Bekijk de site