Asmodee Belgium

Great Games, Amazing Stories

Asmodee is bekend als de thuishaven van van iconische gametitels, waaronder Ticket to Ride, Pandemic, Splendor, 7 Wonders, Time’s Up en Dobble, bestaat uit meer dan 1.000 spellen die garant staan voor uren spelplezier met vrienden en familie. Daarnaast is Asmodee België ook exclusieve verdeler van Pokémonkaarten in België.

Spellen brengen mensen samen en creëren een moment van plezier en ontspanning. Voor elk wat wils, van snel spelende actiespellen tot superstrategische bordspellen die fans uren in de ban houden.

Asmodee staat garant voor kwaliteit, gaande van goed ontwikkelde spelmechanismen, over degelijk en duurzaam materiaal tot een goede dienst naverkoop. We liggen ook frequent aan de basis van nieuwe speltechnieken en tendensen zoals we gezien hebben in de Roll to write -en Escape Games.

Ook het digitale luik wordt gekoesterd door Asmodee. Board Game Arena en Asmodee Digital zijn een mooi voorbeeld van waar het fysieke spel en het online spel elkaar ontmoeten, ondersteunen en versterken.

Last but not least, staan we graag stil bij de cognitieve waarde van spellen of hoe functies zoals geheugen, taal, concentratie en strategisch denken tijdens het spelen van spellen getraind worden. Access+ is de nieuwste telg in de Asmodee-familie die hier graag op inspeelt en bijdraagt aan het totaalverhaal van Asmodee in de spellenwereld.

We nodigen u uit onze website te verkennen en wensen u alvast veel plezier in de wereld van de spellen. Neem ook zeker een kijkje in onze agenda, hopelijk mogen we u binnenkort ontmoeten tijdens één van de vele spellenevents waar Asmodee aanwezig is.

View this participant's site