BARPIG

Wij komen bij FACTS, en hebben iets heel leuk in petto!

“Volgens de legende was er ooit een avontuurlijk biggetje, dat al vanaf zijn jonge jaren door het hele biggenrijk reisde. Onderweg kwam hij talloze andere avontuurlijke biggetjes van alle hoeken van het rijk. Ieder had een verhaal, en een kunst die ze heel goed konden uitvoeren, en deelden dat graag met het biggetje.
Na vele jaren reizen, kwam het biggetje uiteindelijk thuis, en richtte hij een kroeg op, de BARPIG Taveerne, waar iedereen welkom is ongeacht waar vandaan je komt. 
Sindsdien is het elk jaar, wanneer het oogstmaan op de zonnewende valt, feest bij de Taverne.
Alle biggen van alle windhoeken worden dan uitgenodigd om weer samen te komen, en te delen alles dat hun speciaal trucjes, kunstjes, en al het andere dat hun zo speciaal en uniek maakt. Dit is The Great Festival.”

The Great Festival is onze derde, en laatste, uitbreiding voor alle BARPIG spellen. Mogelijk gemaakt dankzij een zeer succesvolle Kickstarter campagne, is The Great Festival nu verkrijgbaar. En om dit te vieren, brengen we ook een heus feest naar Spellenspektakel dit jaar! Kom langs bij onze inmiddels beroemde middeleeuwse kroeg, breng je vrienden en daag ze uit, spel voor spek en bonen, en vier samen met ons tijdens The Great Festival! 

Wat is BARPIG? Niks minder dan de combinatie van hilarische groepsopdrachten samengebracht met ondeugend pestkaarten die je strategisch inzet om de win voor jezelf te verzekeren. Simpel te leren, vlot om te spelen, en geen speler uitval tijdens het spel, BARPIG is het ultieme Party spel voor iedereen, overal. 

Benieuwd? Kom langs op het Spellenspektakel…Of volg de geluid van gelach en kijk uit naar onze legendarische Middel-eeuwse Taverne.

Bekijk de site van deze deelnemer