BARPIG

Wij komen bij FACTS, en hebben iets heel leuk in petto!

“Volgens de legende was er ooit een avontuurlijk biggetje, die al vanaf zijn jonge jaren door het hele biggerijk reisde. Onderweg kwam hij talloze andere avontuurlijke biggetjes van alle hoeken van het rijk. Ieder had een verhaal, en een kunst die ze heel goed konden uitvoeren, en deelden dat graag met het biggetje.
Na vele jaren reizen, kwam het biggetje uiteindelijk thuis, en richtte hij een kroeg op, de BARPIG Taverne, waar iedereen welkom is ongeacht waar vandaan je komt. 
Sindsdien, elk jaar waar het oogstmaan valt op de zonnewende, is het feest bij de Taverne.
Alle biggen van alle windhoeken worden dan uitgenodigd om weer samen te komen, en te delen alles dat hun speciaal trucjes, kunstjes, en al het andere dat hun zo speciaal en uniek maakt. Dit is The Great Festival.”

The Great Festival in onze derde, en laatste, uitbreiding tot de BARPIG trilogie van spellen, gelanceerd op Kickstarter en binnen 40 uur al zijn doel bereikt. Ter viering van deze campagne hebben wij een leuke freebie klaar voor iedereen die ons spel koopt en onze campagne ondersteunt. 

Wat is BARPIG? Niks minder dan de combinatie van hilarische groepsopdrachten samengebracht met ondeugend pestkaarten die je strategisch inzet om de win voor jezelf te verzekeren. Simpel te leren, vlot om te spelen, en geen speler uitval tijdens de spel, BARPIG is het ultiem Party spel voor iedereen, overal. 

Benieuwd? Kom ons vinden in Hal 3, Stand 301… Of volg de geluid van gelach en kijk uit voor onze legendarische Middel-eeuwse Taverne.

Bekijk de site van deze deelnemer