BOTI

BOTI International Ltd is een in Hong Kong gevestigd speelgoedbedrijf dat in september 2012 is opgericht door BHBB Ltd. en The Goodmark Group. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling en wereldwijde (FOB) distributie van innovatief  en inspirerend speelgoed voor kinderen wereldwijd.

BOTI, dat staat voor Big On Toy Innovation, International is 100% eigenaar van de dochtermaatschappij BOTI Europe BV, die gevestigd is in Nederland en verantwoordelijk is voor de lokale distributie van eigen en externe producten in de Benelux (BNL), Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (GAS).

Onze missie is de ontwikkeling en verkoop van fantastische, onderhoudende speelgoedproducten voor kinderen over de hele wereld. Wij richten ons op onze kerncompetenties: brand-building, het creëren van innovatieve producten en het leveren van een uitstekende klantenservice. Wij zijn er dan ook trots op te kunnen samenwerken met toonaangevende speelgoedfabrikanten, uitvinders en licentiegevers in de entertainmentindustrie.

BOTI beschikt over een dynamisch en ambitieus team met veel ervaring in de internationale speelgoedindustrie, dat trots is op de hoogwaardige en innovatieve producten die we zeer klantgericht op de markt weten te zetten.

Bekijk de site van deze deelnemer