Chronos

Jason St Just van Chronos is al jaren bezig met het verleden terug tot leven wekken doormiddel van historische rondleidingen, het schrijven van artikels & boeken over de geschiedenis en kaart – en bordspellen. Vanaf dit jaar is hij een samenwerking aangegaan met PHALANX GAMES om historische spellen in België en Nederland nog meer in de verf de zetten.

Ben jij een liefhebber van geschiedenis? De stand van Chronos is ‘the place to be’!!!

Jason verwelkomt je graag aan zijn stand om je te laten reizen door de tijd met zijn kaartspel LOST IN TIME – een simpele kaartspel waar toch veel taktiek en inzicht voor nodig is om te winnen.

Met het bordspel NANTY NARKING dompelt hij je onder in het Victoriaanse onderwereld van Sherlock Holmes, Jack the Ripper en Charles Dickens – slaag jij erin om over Londen te heersen?

Met zijn prototype HET JAAR II: Patriots & Traitors reis je met jason terug naar de turbulente jaren van de Franse revolutie. Als één van de vier politieke partijen ga jij de stormen van de revolutie trachten te beheersen of ermee ten onder gaan…want de guillotine heeft dorst!
Dit is een bordspel vanaf 12 jaar voor 2-4 spelers en duurt ongeveer een uur.

Chronos a la carte

Bekijk de site van deze deelnemer