Cinnamon Games

Zowel strategische spellen als party spellen

Eén ding is zeker: als je een spel van Cinnamon Games speelt, speel je een spel waar thema en spelmechanieken nauw met elkaar verbonden zijn. Neem nu het spel Oh, Fox! waarbij je in de huid kruipt van bosdiertjes. Door jouw bewegingen geheim te houden voor de speler die het roofdier speelt, probeer je hem te slim af te zijn en uit zijn klauwen te ontsnappen. Voortdurend zullen de zweetdruppels op je voorhoofd staan: zul je worden ontdekt of kun je het roofdier op het verkeerde spoor zetten?

Dit jaar komt Cinnamon Games met een nieuwe party game, genaamd StatYou. In dit spel vol levende standbeelden kruip je in de rol van beeldhouwer en gebruik je een ándere speler om een opdracht uit te beelden. Kun jij jouw vriend of vriendin in de houding zetten van een voetballende zombie? Of wat dacht je van een discodansende heks? Voor diegenen met grenzeloze humor brengt Cinnamon Games ook nog StatYou: Rude Deck, een 18+ uitbreiding, mee naar het Spellenspektakel. Kun je je al een standbeeld van een paaldansende dictator voorstellen?

Cinnamon Games gaat voor memorabele spellen. Soepele en originele spelmechanieken zijn belangrijk voor deze uitgeverij, met een sterke integratie van het thema. Ben jij op zoek naar iets anders dan ‘nog zo’n spel’? Kom dan zeker bij Cinnamon Games langs op Spellenspektakel 2023 in Utrecht of Gent.

Bekijk de site van deze deelnemer