Dicetale Games

Dicetale Games is een van de eerste Nederlandse uitgevers van tabletop rollenspelenen streeft ernaar om deze toegankelijk te maken voor beginnende spelers, zonder af te doen aan de diepgang en mogelijkheden waar meer ervaren spelers doorgaans naar zoeken.

‘Tabletop role playing games’ zijn de afgelopen jaren sterk gestegen in populariteit en dat is niet voor niets. De avonturen die je als speler beleeft,dompelen je onder in een fantasierijkewereld die tijdens de spelsessies wordt neergezet door een ‘game master’. Ze laten je enorm veel vrijheid om je creatief uit te leven en jouw personage te ontwikkelen. Degame master daagt de spelers uit en voert ze meein een ervaring vol avontuur, mysterie en gevaarlijke vijanden.

Als speler neem je de rol aan van een avonturier, klaar om het op te nemen tegen de veelal kwaadaardige krachten die de fictieve wereld van het spel teisteren. Deze avonturen kunnen een avond in beslag nemen, of elkaar zelfs jarenlang opvolgen.Wie ‘Stranger Things’ al eens heeft gezien of vertrouwd is met een van de honderden andere tabletop roleplaying games die de wereld te bieden heeft, zoals ‘Dungeons & Dragons’, weet wellicht waarover we het hebben!

Bekijk de site van deze deelnemer