Dizzy Lizzy Game

Visuele logica spellen voor het hele gezin, van eigen bodem!

Sinds haar ontwaken in de zomer dit jaar is Dizzy Lizzy exclusief binnen Nederland verkocht via dizzylizzygame.com als een duizelingwekkend nieuw kaartspel met 54 kaarten, drie kleurvariaties en drie patroonvariaties. Dit drievoudig veranderende spelplezier kwam met een aantal basis spelvormen, maar liet ook de creativiteit van haar spelers de vrije loop, wat tientallen extra spelvormen opleverde – om deze reden wordt Dizzy Lizzy ook wel een ‘levend spel’ genoemd!

Zoals verwacht van een dier, spreekt Dizzy Lizzy geen taal of getallen. Ze laat alleen kleuren en patronen zien. Dit maakt Dizzy Lizzy heel toegankelijk voor jongere kinderen en verrassend genoeg verslaan kinderen hun ouders dan ook regelmatig (met name in de snelle spelvormen)!

Voor Spellenspektakel heeft Dizzy Lizzy zes spelvormen geselecteerd om te laten zien. Deze bieden een snelle en toegankelijke introductie tot de dynamiek van de kaarten en zijn speciaal geselecteerd met het oog op toegankelijkheid. Dizzy Lizzy leren kennen moet Nice ‘n Easy zijn! Daarnaast introduceert Dizzy Lizzy op Spellenspektakel LookyLizzy: Een duizelingwekkend zoekposter spelletje met dobbelstenen!

Come get Down ’n Dizzy with us!

Bekijk de site van deze deelnemer