Excellent Games

Het basisidee voor het bordspel Darts ‘n Dice is reeds 18 jaar geleden ontstaan in het hoofd van de bedenker Paul van Daal. Na het aan verschillende spelfabrikanten te hebben aangeboden, ging hij meerdere malen teleurgesteld, maar wel met goede feedback, huiswaarts.

In de afgelopen 18 jaar heeft hij regelmatig (eens in de drie jaar) verschillende dingen uitgeprobeerd om de oorspronkelijke kritiek op het spel weg te werken, wat doorgaans niet lukte. Na een recente verandering in zijn privéleven is er een creatief proces op gang gekomen, dat nu uiteindelijk geresulteerd heeft in de oplossing, waardoor er een geweldig leuk en goed speelbaar bordspel is ontstaan.

Vervolgens is de stap gewaagd om samen met zijn nieuwe partner, Christina Maser, het spel in eigen beheer te laten produceren en op de markt te brengen. Wij wensen iedereen veel plezier met Darts ‘n Dice en kijken gespannen, maar vol verwachting uit naar hoe het zich verder ontwikkeld. Met name ook dank aan Janneke van Daal, Sander Schippers en Dieter Dobbelaar voor hun input om deze jongensdroom werkelijkheid te maken.

Bekijk de site van deze deelnemer