Head to Head Studio

Head to Head Studio presenteert graag de ontwikkeling van hun eerste spel, “Samu” Sword And Mind must be United. Het is een wargame die zich afspeelt in het Japans van de tijd van de samurai’s, voor 2 tot 4 personen uitgerust met prachtige visuals en karakters. De vele facetten zorgen steeds weer voor een spannend en uitdagend gevecht, waarbij je verschillende strategieën kan kiezen om punten te verzamelen en van je tegenstander te winnen. En zo Shogun te worden van het land!

Chris en Hanna zijn begonnen aan het ontwerpen van dit spel door een behoefte aan iets unieks. Iets wat complexer is, maar ook lekker speelt. Ik wil graag mijn speler te slim af zijn niet alleen door te vechten, maar ook door te snelheid, logistiek of economie. Ik merk dat veel wargames mij die mogelijkheid niet beiden. En hier wil ik verandering in maken!

Door onze interesse in geschiedenis en oorlog verhalen. Hebben we veel leuke plannen in ideeën die we willen implanteren in het spel! Op dit moment is het spel nog niet af, maar zij willen graag de voortgang met jullie delen! We willen het beste spel maken wat mogelijk is. Dus we willen graag de imput van de community!

View this participant's site