Jolly Dutch

Jolly Dutch

Familie en vrienden om tafel brengen en een leuke avond bezorgen: dat is onze missie bij Jolly Dutch. Precies waarom we de leukste spellenuitgever van Nederland worden genoemd! Want naast ‘Jolly’ zijn we ook helemaal ‘Dutch’. We werken exclusief met Nederlandse spellenauteurs en produceren steeds meer van onze spellen duurzaam, zodat we ook kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Sinds begin 2022 hebben we de Jolly Club opgericht. Jolly Club is het eerste spellenabonnement van Nederland! Speciaal voor onze leden ontwerpen wij 6x per jaar nieuwe kaartspellen. Zo nieuw zelfs dat jij ze ontvangt nog voordat ze in de winkel liggen! Je krijgt dus 6 unieke kaartspellen per jaar, ze zijn volledig eco-vriendelijk, je krijgt gratis verzending en 10% korting in de Jolly Dutch webshop. Dus wordt snel lid via jollyclub.nl

Speciale pre-order actie!

Dit is speciaal als pre-order deal omdat we deze spellen dan extra mee brengen naar de beurs voor je, je geen verzendkosten hebt, en we het pakketje al klaar kunnen maken in ons magazijn. Daarbij kan je gewoon voor elke betaalmethode in onze webshop kiezen, wel zo makkelijk.
Bij Spellenspektakel kan je ons niet missen, we staan vrij dichtbij de doorgangen tussen de twee hallen met een grote stand.

Je hebt de keuze uit onze 8 eco-friendly spellen, maar voor de liefhebber hebben we ook nog onze eerdere Herrlof en Hot Potato! op voorraad.

Bekijk de site van deze deelnemer