MiniPrinten

Wij zijn MiniPrinten, een piepjong bedrijf uit Utrecht dat enorm aan het groeien is dankzij jullie enthousiasme! Onze specialiteit is 3D-printen, maar wij laseren en frezen ook alles dat te maken heeft met bordspellen, role-playing games en zelfs custom opdrachten zoals technische prints en prothesen. Hiervoor gebruiken we Nederlands hout en veelal hout dat gekapt moest worden in de stad.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor 3D-geprinte mini’s, monsters en wat je maar kunt bedenken. Ook nemen we custom opdrachten aan, dus we denken graag mee met jouw projecten. Voorbeelden van onze miniaturen en projecten vind je op onze website en social media, maar ook in spellenwinkels in Utrecht, Groningen, Den Haag en Rotterdam.

Op het Spellenspektakel kun je bij ons op beide dagen de gehele dag door een schilderclinic volgen waarbij je voor 10 euro een hoge kwaliteit 3D-geprint model mag kiezen die je in 30 minuten leert schilderen met behulp van onze huisschilder. Daarnaast kun je bij ons de mogelijkheden van 3D-printen en houtbewerking bewonderen in de vorm van battlemaps, terrain, DM-screens, dicetowers, monsters en heroes, of advies vragen voor jouw custom opdrachten of eigen machines.

We zien je daar!

Jelle & Marije van MiniPrinten

View this participant's site