NRPGames

 

NRPGAMES van auteur Niels Ramon Pieterse produceerde tot op heden twee spellen

1) RIFUGIO, dat in Nederland al zo’n 8000x werd verkocht en waarvan de Rivers&Rafts uitbreidingsset (die sinds eind 2017 standaard bij het spel in zit) werd beoordeeld met een 8 in Spel! magazine van Ducosim.

En 2) MENHIRS DANS LE BROUILLARD (a.k.a. Menhirs in the Mist) waarmee de auteur in 2020 de Spel Auteurprijs Nederland wist te winnen. Op het Spellenspektakel is de auteur gedurende beide dagen aanwezig en vertelt hij je graag meer over beide spellen!

Doe mee met het NK Rifugio!

In de stand van NRPGames worden zowel RIFUGIO als MENHIRS IN DE MIST gedemonstreerd. En zondag 5 november is het NK RIFUGIO! Van 13:00-15:00 zijn de kwalificatie rondes, waarbij elke deelnemer 2 partijen spelen mag (duur 1 partij +/- 30 min). De 8 beste spelers kwalificeren zich voor de finales. Die gespeeld worden vanaf 15:15 uur. Hierbij gaan steeds alleen de winnaars door. Alle partijen worden 1 tegen 1 gespeeld.

De uiteindelijke winnaar mag zich een jaar lang Nederlands Kampioen Rifugio noemen en wordt beloond met een zilveren speelset. Bestaande uit een massief zilveren poppetje gegrafeerd met de tekst “NK Rifugio 2023” en gemaakt door edelsmid Kirsten de Bruijn, plus vijf verzilverde hutjes en vijf zilverkleurige extra stap kaarten. En oja deelname is gratis, maar wees er wel snel bij, want we hebben plek voor max 24 personen. Je kunt je al inschrijven via het event aangemaakt op de facebookpagina van NRPGames!

Bekijk de site van deze deelnemer