Playing with Strangers

Wij zijn Playing with Strangers. Met ons kleine team kunnen we bergen verzetten. Wij zijn een fabriek, waar beeld, kleur en visuele communicatie aan de lopende band voorbijkomen en regenboogrook met glitters uit de fabriekspijpen rookt.

Naast onze vaste groep aan fans waar wij gave concepten voor mogen neerzetten, hebben wij onze stoute schoenen aangedaan en komen wij met ons allereerste selfmade Playing with Strangers product: 13 Monsters!

13 Monsters

Dit spel is geboren uit de filosofie dat creativiteit bestaat uit het combineren van bestaande en herkenbare elementen om zo tot een geheel nieuw concept te komen. Zo mixen wij spellen uit voorbij gevlogen tijden met hedendaagse uitdagingen in een modern ‘gruesome’ jasje.

13 Monsters: Armed to the Teeth

Dit is de nieuwe uitbreidingsset op 13 Monsters – The Game. Bouw sterke monsters en rust ze uit met het ultieme wapen, harnas en schild. Onze kleine metaalsmid ‘Trall’ zal je helpen, maar je zult wel tactisch te werk moeten gaan om te winnen. Wil je een sterke aanvaller hebben? Ga dan voor de gloednieuwe Metal Monsters, die hebben geen gevechtsuitrusting nodig!

View this participant's site