Quality Beast

Quality Beast is een onafhankelijke uitgever gevestigd in Berlijn. Ze geven inclusieve spellen uit van hoge kwaliteit waarbij plezier centraal staat en het thema een belangrijke rol speelt. Ze ontwikkelen zowel eigen spellen, zoals Seize the Bean en Philosophy, maar publiceren ook bestaande titels in het Nederlands (Dinoparadijs, Tribe, Kruidgewas) en in het Duits (Root, Vast, Gods Love Dinosaurs, Tribe, Herbaceaus).

Towers of the sun wordt hun eerstvolgende Kickstarter en is nu te spelen op hun stand op het Indieplein. Het wordt gedemood door de (Nederlandse) spelontwerper Stefan Brakman. Een fantastische kans om de ontwerper te ontmoeten en kennis te maken met dit unieke spel!

Je kunt behalve voor een potje Towers of the Sun, ook bij de Stand van Quality Beast terecht om de volgende spellen te kopen: Seize the Bean (beperkt aantal, Engelstalig) Philosophy (beperkt aantal, Engelstalig), Kruidgewas (de Nederlandse versie van Herbaceous van Pencil First Games), Dinoparadijs (de Nederlandse versie van Gods Love Dinosaurs van Pandasaurus Games), Tribe (speciale editie ontwikkeld met de oorspronkelijke uitgever itten in Nederlands/Engels/Duits), Village Pillage (Engelse versie van Jellybean Games) en Root Resin Clearing Marks (van Leder Games).

Bekijk de site van deze deelnemer