Tactic

Tactic brengt al meer dan 50 jaar plezier met een breed scala aan spellen. Ons assortiment omvat diverse kinder- en familiegames, buitenspellen, feest- en reisspellen, evenals kaartspellen, dobbelspellen en pokerspellen. Onze missie is om vriendengroepen en families een geweldige tijd samen te bezorgen. Onze spellen bieden de perfecte mix van geluk en strategie, waardoor je steeds weer wil spelen of je tegenstanders wilt uitdagen voor revanche.

Voor kinderen bieden we een uitgebreide selectie spellen in diverse categorieën. Van educatieve spellen voor het leren van cijfers tot boeiende topografische spellen en weetjes: er is een educatief spel voor elke ontwikkelingsfase. Daarnaast hebben we leuke spellen die stiekem motorische vaardigheden trainen.

Ook voor volwassenen heeft Tactic een ruim aanbod aan gezelschapsspellen en strategische bordspellen. Daag familie en vrienden uit met spannende trivia, hilarische feestspellen of ga de uitdaging aan met zenuwslopende strategische bordspellen. Wat de gelegenheid ook is, wij bieden passend entertainment.

Onze succesvolle formule combineert innovatieve nieuwe spellen met bewezen klassiekers. Dus schakel de televisie, laptop of iPad uit en organiseer een ouderwetse spelletjesavond. Je zult al snel merken dat je niet meer wilt stoppen.

Ook dit jaar weer mooie aanbiedingen en meer!

Tijdens de beurs zullen we sowieso weer uitpakkingen met mooie beursaanbiedingen. Daarnaast houden we een Mölkky competitie waarbij de winnaar een krat Mölkky t.w.v. €49,99 zal winnen en natuurlijk komt het Rad van Fortuin terug.

Bekijk de site van deze deelnemer