Game Master Logo

The Game Master

In 2022 bieden wij: een prijzenpot van 250 euro, een eretitel, een historisch spellenoverzicht en de nieuwe speciale operatie Moskou!

Bijna 20 jaar geleden kwam De Ontembare Stad uit, onze eerste titel en tevens winnaar van de Nederlandse Spellenprijs. Inmiddels hebben we een indrukwekkende serie familieplus bordspellen en kaartspellen ontwikkeld. Tijdens deze editie van het Spellenspektakel delen wij mooie prijzen uit, bieden wij flinke uitdagingen en kun je een one-way ticket naar Moskou boeken. Onze stand vind je tegenover 999 games, stand-nummer 1014. Je zult onze stand ook herkennen aan het podium en de troon van de Koning die op onze stand resideert.

Het toernooi der Koning der Lage Landen

Op zaterdag en zondag kun je meedoen met een knock-out toernooi King of the Valley dat beide dagen om 12:00 uur begint. Win je alle vier jouw duels, dan heb je de eerste prijs gewonnen en krijg je het privilege om de Koning uit te dagen voor de titel Koning der Lage Landen. In totaal is er voor 250 euro aan prijzengeld te verdelen! 

Breed Assortiment

Anders dan andere jaren, omdat wij al weer bijna 19 jaar bestaan, bieden wij een breed scala aan bord- en kaartspellen. De volgende titels mogen natuurlijk niet ontbreken:

Countdown Special Ops:Special Operation Moskou

Speel deze speciale missie van Countdown, waarbij de geheime gangen onder het Rode Plein in Moskou het speelveld vormen. Ga op zoek naar de zwaarste terroristen en schakel ze uit voordat de derde wereldoorlog start. Of vind de plek waarvandaan de Nukes bediend kunnen worden!

Bekijk de site van deze deelnemer