Game Master Logo

The Game Master

The Game Master is er gelukkig weer bij met mooie nieuwe titels!

Al meer dan 17 jaar ontwikkelen wij originele bord- en kaartspellen, veelal van Hollandse bodem. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van een spel, qua inhoud en uitvoering. Kenmerkend van The Game Master is de “gelaagdheid” in onze spellen, wat ook wel wordt aangeduid met de categorie “familieplus spellen”. Een spel dat je nét even wat meer uitdaagt, niet zo veel geluk bevat, maar wel ruime interactie en tactische spelmogelijkheden. Je vindt onze spellen in spellenspeciaalzaken en de betere speelgoedwinkels. Onze spellen worden regelmatig onderscheiden met prijzen of genomineerd voor De Nederlandse Spellenprijs, Speelgoed v/h Jaar en de Gouden Ludo.

Releases 2021

  • In juni is Ballen met Stieren uitgekomen: een humoristisch kaartspel voor twee coaches, waarin schwalbes, match-fixing en het uitdelen van kopstoten gebruikelijk is. Totdat de VAR ingrijpt natuurlijk! Ballen met Stieren is al weer het zesde kaartspel uit de populaire serie van humoristische kaartspellen met koeien en stieren.
  • In augustus is een mooie display uitgekomen, waarin alle zes de populaire koeien- en stierentitels samen te vinden zijn. Na de heruitgave van Klussen met Koeien en Gooische Koeien afgelopen zomer is de hele set nu compleet met Ballen met Stieren, Stieren Versieren, Stier zoekt Bier en Koe zoekt Boer. En nummer zeven van deze boerderijspellen is al weer in ontwikkeling!
  • Eind september komt het unieke, verslavend leuke, King of the Valley uit. Een spel om naar uit te kijken! Een 3D heuvel vormt één van de hoogtepunten in dit uitgekiende steekspel tussen 2-4 koningen. Met een excellente speelervaring voor twee spelers. Voor iedereen vanaf 10 jaar, met een spelduur van 45-60 minuten. De winkeladviesprijs van deze “must have” is slechts 24 euro, zodat het voor iedereen toegankelijk is.

 

Bekijk de site van deze deelnemer