Tucker’s Fun Factory

Tucker’s Fun Factory is een Twentse uitgeverij van kwalitatieve spellen en puzzels. Met een enthousiast team ontwikkelen wij onderscheidende concepten die we met name aan zelfstandige winkeliers verkopen. Ieder product wordt met veel liefde en aandacht gemaakt waarin ons doel is een zo leuk mogelijk spel of puzzel te ontwikkelen met oog voor de wereld om ons heen.

Raadselvolk gezocht!

Kom op de Tucker’s Fun Factory stand en stap in de gitzwarte black stories tent. Zin om een black stories raadsel op te lossen op Spellenspektakel? Durf jij het aan?

De Raadselmeester zal een raadselachtige mysterieuze misdaad voorlezen…wat is er gebeurd? Het Raadselvolk kan vragen stellen om deze misdaad op te lossen. Ben jij de snelste denker? Echter, de Raadselmeester mag de vragen van het Raadselvolk alleen beantwoorden met ‘ja’ of ‘nee’. Denk buiten normale kaders, het onmogelijke is mogelijk.

Maak kans op een black stories pakket inclusief een black stories badlaken!

Wanneer: 12:00 en 15:30

Speed Puzzelen

Tucker’s Fun Factory nodigt je uit om te komen speed puzzelen! Heb jij de skills om een 100 stukjes puzzel in een recordtijd te leggen? Wij leggen je tijd vast en je maakt kans op een Eeboo puzzelpakket! De winnaar wordt aan het eind van de dag bekend gemaakt.

Wanneer: Je bent de hele dag welkom

Bekijk de site van deze deelnemer