Uniek Bordspel uitgeverij

Dé mogelijkheid voor iedereen om een eigen bord- of kaartspel te laten produceren en uitgeven.
Uniek Bordspel maakt ook spellen die niet voor de grote massa bedoeld zijn.

De oplage mogelijkheid varieert tussen enkele stuks en/of prototypes tot grote oplages, geheel naar waar de vraag ligt.
Een spel waarvan er maar 1 of enkele worden gemaakt, of spellen die op maat ontwikkeld worden voor een bedrijf, zo’n spel is pas echt uniek.
Spellen waarvoor geen, of nog geen, ruimte is voor grote oplagen maakt Uniek Bordspel samen met spellenbedenkers toch mogelijk. De logistiek en specialisaties zijn hierop afgestemd.

De dienstverlening van Uniek Bordspel gaat verder dan enkel uitgeven en produceren. Uniek Bordspel denkt mee, speelt mee, ontwerpt mee, adviseert, produceert zelf en verkoopt.

Maak een Pitchstop

Ben je een spelbedenker dan kun je bij de Uniek Bordspel stand aanschuiven om je spel te laten zien en vragen te stellen. Je kunt dan advies krijgen over de processen, productie vraagstukken, materiaal en onderdeel keuzes en diverse nuttige tips met betrekking tot jouw spellen.

Een pitch bij ons bedrijf werkt wel anders dan bij reguliere uitgevers aangezien wij niet direct in het spel zelf investeren. We kijken vooral naar de haalbaarheid en mogelijkheden van een spel en adviseren hierin. Met name ook wat betreft de productie en ook vooral voor kleinere oplagen waar je als spelbedenker zelf in kunt investeren. En natuurlijk produceren wij ook grote oplagen indien het spel succesvol genoeg is. Zo krijg je als spelbedenkers een beeld en de mogelijkheid om verder te kunnen met je spel. Want er zijn zeker spellen die meer potentie hebben dan je eigen keukentafel! Daar zetten wij ons graag voor in.

Voel je vrij een Pitchstop te maken.

Bekijk de site van deze deelnemer