Velites

Velites ontwikkelt workshops, trainingen en business games op het gebied van leiderschap. Het bedrijf is in 2018 opgericht door Ciska Harte-Hoogervorst vanuit de behoefte om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen op een effectieve manier. Veelal merkte ze op dat teamleiders, managers of supervisors een leiderschapstraining volgde, maar dat vervolgens de boeken en kennis lagen te verstoffen in de kast. Daar moest verandering in komen.

Spelend leren werd de kapstok van ons bedrijf. Door het gebruik van spelelementen en speelconcepten in onze programma’s en producten zorgen we ervoor dat deelnemers de geleerde vaardigheden echt gaan toepassen. Deelnemers verkrijgen nieuwe inzichten en worden klaargestoomd voor de volgende stap in hun carrière.

Inmiddels hebben we honderden mensen geholpen in hun leiderschapsontwikkeling door onze workshops en trainingen en zijn er in de loop der jaren verschillende leiderschapsspellen ontwikkeld. In 2020 volgde de eerste echte uitgave van het spel ‘The President’s Speech‘. Hierdoor konden nog meer organisaties zelfstandig het spel inzetten ten behoeve van teambuilding, een verandertraject of tijdens een leiderschapsprogramma. Een mijlpaal want tot dan toe was het alleen mogelijk om de spellen in combinatie met een gefaciliteerde workshop te spelen.

Het was in november 2021 dat we de eerste editie van het Leadership Games Magazine uitbrachten. En we zijn nog niet klaar. We gaan namelijk door met onze rol als uitgever van ervaringsgerichte leiderschapsspellen.

Maak kennis met Velites en ontdek

  • Onze speeltafel met een demonstratie van het spel ‘The President’s Speech’
  • Hoe je leadership games inzet binnen jouw organisatie
  • The making off ‘The President’s Speech’
  • De impact van spelen op het werk

Bekijk de site van deze deelnemer