Twee keer zoveel speelruimte op het Spellenspektakel 2021

En ohja… de kaartverkoop is geopend!!

In 2020 moesten we helaas een beurt overslaan, dat maken we dit jaar graag weer goed. Iedereen die een jaar lang binnen heeft gezeten met iedere avond hetzelfde spel op tafel, is van harte welkom om op 6 & 7 november weer wat nieuws te ontdekken! Met een volledige extra hal erbij is er ruimte genoeg voor alle spellen die er de afgelopen tijd zijn uitgekomen.

Meer demonstraties, meer te doen!

Al die extra ruimte is goed gevuld, met talloze demonstraties van de nieuwste bord- en kaartspellen. Je mag overal aanschuiven en alles proberen. Hou je van partygames, of liever iets met wat meer diepgang? Kan je niet tegen je verlies? Ook geen probleem met een coöperatief spel! Kijk voor de volledige lijst met spellen op de steeds grotere lijst met demonstraties in 2021.

Heb je altijd al eens een draak willen verslaan, ga dan langs bij Dutch20 voor een introsessie Dungeon and Dragons. (Of doe mee met een Warhammer demo, die hebben ook draken. En Space Marines!)

Puilt je kast al uit met oude spellen en wil je er eindelijk eens vanaf, dan helpen we je graag! Bij de Bring and Buy stand van Budgetspelen.nl heb je je toegangsticket zo terugverdiend. Of je koopt er meteen weer een nieuw spel van, dat kan natuurlijk ook!

Ja maar Covid dan?

De overheid mikt op het volledig loslaten van de maatregelen in november. We rekenen er echter op dat er ook tijdens het Spellenspektakel nog beperkingen gelden voor evenementen, zoals het werken met een coronatoegangsbewijs. In dat geval is een vaccinactie, negatieve test of herstelbewijs verplicht. Sowieso houden we ons netjes aan de dan geldende maatregelen.

We hebben er vertrouwen in dat er in november weer beurzen mogelijk zijn, zonder anderhalve meter en zonder timeslots. De ventilatiesystemen van Jaarbeurs voldoen aan de strengste eisen en we kunnen makkelijk aanvullende maatregelen nemen om het risico op verspreiding zo laag mogelijk te houden.

Mocht het Spellenspektakel toch afgelast worden, dan blijven de tickets gewoon geldig voor volgend jaar. Hiervoor hoeft je niets te doen. Ook kan je het ticket zonder problemen laten refunden.

Maar wij gaan er vanuit dat het niet nodig is en dat we je gewoon mogen verwelkomen op 6 & 7 november 2021 in Utrecht!