De voorverkoop is geopend!

Profiteer van de Early Bird korting

De voorverkoop van de grootste en leukste Nederlandse spellenbeurs is geopend! Koop je tickets met korting tijdens de Early Bird periode, zolang de voorraad strekt.

Meer ruimte voor nóg meer spellen

Het Spellenspektakel verhuist in 2023 naar een grotere hal binnen Jaarbeurs, waardoor we nog meer ruimte hebben voor alle bordspellen. Na de enorme drukte van de afgelopen jaren doen we er alles aan om ook dit jaar weer zo veel mogelijk speeltafels neer te zetten voor alle bezoekers. Zodat je de hele dag kunt doen waar het Spellenspektakel voor is bedoeld: spelen!

Korting op reis en verblijf

Net als vorig jaar bieden we weer een hotel arrangement aan, in samenwerking met het Hampton by Hilton hotel. Dit hotel bevindt zich op loopafstand van Jaarbeurs en de Utrechtse binnenstad. Kom je met de trein? Koop dan je ticket via de NS Spoordeelwinkel! Deze tickets zijn dit jaar al vanaf half augustus verkrijgbaar, inclusief een NS dagretour.

Bordspellen met korting

Dit jaar is het mogelijk om direct een bordspel aan te schaffen, samen met je ticket! Zowel Spirit Island van 999 Games, als Weerwolven van Wakkerdam en Happy Salmon van Asmodee zijn dit jaar met korting verkrijgbaar via de Spellenspektakel ticketshop. Zo kan je bij aankomst op het Spellenspektakel meteen je eerste aankoop in ontvangst nemen bij de stand van 4 Your Games! Zie de Bordspel Acties pagina voor meer informatie.