ORIGAMI 3D De Pauw

8+
1
60+ min.
2022 Utrecht
Children Whole family
Puzzle game
Miniature game Puzzle

Een waar feest voor liefhebbers van creatief speelgoed.

Origami 3D zijn unieke sets waarmee je de mooiste 3D-papiersculpturen kunt maken die je ooit hebt gezien. Dit alles dankzij gepatenteerde modules, zeer gedetailleerde instructies en stapsgewijze instructievideo’s die laten zien hoe het geselecteerde model moet worden gemonteerd. De set bevat kant-en-klare snijvormen, met een duidelijk gemarkeerde buiglijn, die zelfs de richting aangeeft waarin het gebogen moet worden. In drie eenvoudige bewegingen kunnen we een basismodule maken waarmee een meesterwerk wordt gemaakt. Alle modules worden identiek geassembleerd en vervolgens zonder lijm samengevoegd tot een beeldje.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar

ORIGAMI 3D De Pauw is verkozen tot een van de winnaars in de categorie Knutsel en Creatief van Speelgoed van het Jaar. Een vakjury kiest drie winnaars en nu is de beurt aan publiek om op hun favorieten te stemmen.
Lees hier meer over het juryrapport en Speelgoed van het Jaar. Stemmen kan tot 28 oktober 2022 en de winnaars van de Publieksprijzen worden bekendgemaakt op 8 november.

Vind een winkel