Sixto 

8+
1 - 6
15 min.
Geen

SIXTO is een snel en uitdagend dobbelspel dat gespeeld wordt met 6 dobbelstenen, die je 6 keuzes opleveren. Aan de hand hiervan zet je kruisjes in verschillende rijen en kolommen. Elke ronde mag je maximaal 6 kruisjes zetten en jij bepaalt hoe je deze verdeelt. Let wel goed op, want voor een rij of kolom met slechts 1 kruisje krijg je strafpunten. Om het spel te winnen ga je op zoek naar de juiste balans en kruis je zo veel mogelijk getallen aan zonder punten te verliezen.

SIXTO is een nieuw spel van de auteur van Qwixx, die je niet wilt missen. Het levert een soortgelijke spelbeleving als Qwixx en biedt heel veel uitdaging. Het is leuk voor iedereen die op zoek is naar een leuk, snel dobbelspel én voor mensen die al bekend zijn met de uitdagende wereld van Qwixx. SIXTO is een spel dat je wilt blijven spelen!

Voor het spel zijn ook losse Scorebloks verkrijgbaar om je spel mee aan te vullen.

Het spel zit verpakt in een klein doosje die je gemakkelijk mee kunt nemen als je bijvoorbeeld op reis gaat. Benieuwd naar de inhoud van het handige doosje? Bekijk onze aankondiging van SIXTO hier op onze Instagram-pagina.

Vind een winkel